Země původu: různé
Čistota původu: různá
Odrůdy: různé
Nadmořská výška: nad 1.100 m n. m.
Stupeň pražení kávy: světlé až hnědé
Jaké jsme třeba měli?
* Pražírna Natur Park 12 - Indonésia Barokah Bersama
Souvislosti: Zde budeme točit různé zajímavé ČR pražírny. Co máme „na čepu“, zjistíte pozeptáním se. Tuto kávu samozřejmě i posíláme v zrnkové podobně.
Příprava a užití: Tato se hodí pouze na filtrovanou kávu. Doporučujeme styl zalévání 4 : 6 /Tetsu Kasuya -> Google poradí, nebo se stavte na živo v Jemnici, tak ho takhle zaléváme.
Balení všech káv: Požadované množství kávy vám rádi navážíme do našich pevných papírových obalů (několikrát obaleno kvalitním tiskem) či recyklovaných od kávy vícevrstvých nepročuchacích pytlíků.
Uskladnění: Uchovejte nejlépe ve skle bez přístupu vzduchu, v chladu a ve tmě, ale hlavně ve stabilní teplotě. Pokud rádi uskladňujete kávu v chladničce, pak by ji nikdy neměla opouštět na delší dobu, hrozí kondenzace vlhkosti.
Pro počtáře: Je zajímavé, že při takovéto ceně vyjde jedna 20g káva na 30 Kč!
Není nic lepšího, než poctivá brazilská káva. Já už si bez ní nedokážu ráno představit. Jinak cena 7 g na 6,5 je velice zajímavé. Radka
OdpovědětVymazatMiluju kávu :-) . taky si kupujeme tu střední. Jeden čas mi přišlo, že už je na nás slabá, tak jsem koupila silnější o stupeň a už to bylo moc, takže si zase kupujeme střední :-) . Zainvestovat do kávovaru z https://www.atfornax.cz/k:1138/kavovary/ bylo jedno z našich nejlepších rozhodnutí :-D . S manželem denně oba vypijeme 3- 4 kávy, a takový výkon zvládnou snad jen profesionální kávovary.
OdpovědětVymazatEnjoyed your post immensely! Your ideas are thought-provoking. Keep the posts coming!
OdpovědětVymazat