25. května 2020

Naše obaly

Papírové pytlíci:

Při nákupu zboží (zejména na menší váhy) můžeme nabídnout naše papírové pytlíci (nyní i některé dvouvrstvé) o gramáži 90 g/m2. Jsou velmi pevné, ještě je doma jistě několikrát otočíte nebo nám je můžete poslat k opětovnému naplnění. V současnosti nabízíme pytlíky české výroby, zatím je jejich dodávání velmi nestabilní, ale věříme, že i toto se časem doladí.

Když si necháte u nás do pytlíku zabalit jakoukoli komoditu, zaplatíte 2 Kč za jeden papírový pytlík.




------------------------------------------
Plátěné tašky na zips:

Při nákupu většího množství tovaru z našeho krámku a na domácí uskladnění nabízíme plátěné (bavlna) obaly na zips (jak u rýže), šité v textilní dílně o.s. Český západ z českého materiálu. Velikost 30 x 40 cm je na váhu obilí až 7 kg, ořechů až 5 kg. Prát doporučujeme na 40°C, potisk je zažehlen na nejvyšší teplotu, takže byste nic zaprat neměli. Potisk je vytvořen v síto-rodinné dílně Uutěrky, každý kus je originál, raději berte fotky pouze a jen jako ilustrační.

Cena: 146 Kč/ks
------------------------------------------
Možnost zaslání obalů ku naplnění:

Doporučená možnost balení obalů pro počtu
Můžete u nás využít také možnost zasílání vlastních (či našich užitých) obalů ku naplnění. 
V tomto případě odečteme 20 Kč z vaší objednávky na vaše počtovné. Doporučujeme při balení obalů dbát na co nejmenší sílu obálky, toto momentálně počta dost řeší. Nad 2 cm síly je to o dost dražší, ideál je zalepit pytlíky mezi dva tenké kartony, večer si je dát pod matraci a ráno je poslat nejlépe vměstnáním do schránky počtovní se známkou o šarže A. Rozměry max. doporučené 2 cm x 24 cm x libo-volný rozměr.

Adresa:
Opobchod nám. Svobody 36 Jemnice 675 31



6 komentářů:

  1. Dobrý den, já tomu nerozumím, prodáváte papírové pytlíky za 100 korun za kilo toho papíru? A kolik jich v tom kile je? Dá se to nějak specifikovat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 100 Kč/kg papírových pytlíků takhle by se to taky dalo specifikovat. Kolik je v 1 kg? To záleží na velikosti pytlíku. Velikost třeba na cca 1 kg obilovin je jich tak 80 ks/kg. Každá velikost jinak váží. Snad to dobře vysvětluji.

      Vymazat
  2. A co si vlastni obaly nocit? https://www.youtube.com/watch?v=p907wYT40xc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto samozřejmě jde, pokud k nám dojdete pěšky a v noci, kdo nedojde posílá. http://panpekar.blogspot.cz/2011/12/obalinoviny-aneb-do-ceho-balime.html

      Vymazat
  3. Dobrý den, dali by se koupit od vás plátěné pytlíky na pečivo a zeleninu do obchodu, aby jsme nemuseli používat mikrotenové sáčky? Máte i jiný rozměr než 30X40? díky Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký den, jiné rozměry my nepotřebujem, takže nenabízíme. Pokud na nákup těchoto komodit, tak si myslím, žeje lepší mít větší? Popř. doporučuju se obrátit na nějakou blízku šicí dílnu, či třeba na Český západ, myslím, že by neměli problém Vám je ušít i v menším nákladu. Mějte se

      Vymazat