12. ledna 2020

Vína ovocná

Místo původu: Slovensko

Výrobce: Pereg

Maximální teplota při zpracování:  25°C

Souvislosti: Opravdové lahůdky, vína/nevína ze slovenského vinařského podniku Pereg. Všechna vína jsou námi pravidelně namátkově kontrolována.
-------------------------------------------------------
Víno černorybízové


Složení: Černý rybíz

Čistota původu: neznámá

Obsah alkoholu: 10,5 %

Kdo chce jít hlouběji: Plody černého rybízu (Ribes nigrum) mají ze všech bobulových našich plodů nejvyšší podíl ovocných kyselin a ty aktivují látkovou výměnu. Rybízová také šťáva zvyšuje pružnost cév (jak je více popsáno níže u aronie), odbourává jedy a mimo jiné obsahuje mnoho vitamínových komplexů. Tyto dokáží posílit imunitní systém a udělat svět krásnějším. Při výčtu všech těchto superlativ se nabízená láhev jeví, jako velmi elegantní zdravotní konserva, která by neměla chybět v každé rodinné lekárničce. V malých dávkách, neškodí v jakémkoli množství. Chetě sladké.

Příprava a užití: Na zdraví.

Baleno: 0,75 l láhve.

Cena při odběru do 6 ks: 195 Kč/bal.

Cena při odběru nad 6 ks (včetně): 190 Kč/bal. 
-------------------------------------------------------
Víno aronie


Složení: Aronie

Čistota původu: BIO

Obsah alkoholu: 11,5 %

Kdo chce jít hlouběji: Pokud jsem o kousek výše vylíčil přednosti černého rybízu, jako opravdu velmi tělulibé, pak nevím co budu psát o plodech aronie, alias černého jeřábu, alias temnoplodce (Aronia prunifolia)? Obsahuje jod, karoteny, fluor, mangan, měď, kobalt a jistě plno dalších. Reguluje tlak krve a stabilizuje hladinu cukru. Nejdůležitější složku tvoří vitamín P označený jako rutin.Ten přímo ovlivňuje pevnost a pružnost cév, eliminuje křečové žíly napomáhá zlepšení krevního obrázku, snižuje hladinu cholesterolu a působí preventivně při léčbě vysokého krevního tlaku. Zpomaluje stárnutí a svíravá chuť vám jistě nedá spát. Při stopkovém užívání celkově ladí celé tělo až do zcela jasného a čistého komorního Á.

Baleno: 0,5 l láhve.

Cena při odběru do 6 ks: 300 Kč/bal.

Cena při odběru nad 6 ks (včetně): 295 Kč/bal.
-------------------------------------------------------
Víno cuvée černý Pereg

Složení: Černý rybíz, aronie

Čistota původu: neznámá

Obsah alkoholu: 10,5 %

Kdo chce jít hlouběji: Toto víno je vyrobeno kupáží vína z léčivých plodů aronie černoplodé a vína z černého rybízu. Je to milá kombinace blahodárných oučinků a chuťového prožitku z obou výše popsaných plodin. Jednoduše by se chuť dala nazvat vyváženou, ani sladké, ani svíravé.

Balení: 0,75 l láhve.

Cena při odběru do 6 ks: 225 Kč/bal.

Cena při odběru nad 6 ks (včetně): 220 Kč/bal.

-----------------------------------------------------
Višňové víno


Složení: Višeň

Čistota původu: neznámá

Obsah alkoholu: 11,5 %

Kdo chce jít hlouběji: V tomto delikátním ovocném vínu lze najít silné tóny čokolády až čerstvě pražené kávy. Domníváme se, že jako všechna ovocná vína i tohle je nositelem nejen dobrých chutí a nadnesené nálady, ale zejména minerálů a vitamínů. Účinky višní na tělo jsou známy, vždyť skladba čerstvých višní mluví za vše. Obsah jodu ve višních je nedosažitelný (2-3 x více než v mořských rybách).

Balení: 0,75 l láhve.

Cena při odběru do 6 ks: 265 Kč/bal.

Cena při odběru nad 6 ks (včetně): 260 Kč/bal.

Limitovaně nabízíme:

víno čučoriedkové/borůvkové 
za cenu 420 Kč/0,75 l

víno švestkové 
za cenu 265 Kč/0,75 l

Žádné komentáře:

Okomentovat