7. listopadu 2023

Káva „berlínské pražení“ na filtr – limitované edice

Pražírna: 
různá-točíme zajímavé ČR pražírny. Jaká  momentálně je zjistíte na dotaz.

Země původu: různé

Čistota původu: různá

Odrůdy: různé

Nadmořská výška: nad 1.100 m n. m.

Stupeň pražení kávy: světlé až hnědé 

Jaké jsme třeba měli?
* Pražírna Natur Park 12 - Indonésia Barokah Bersama

Souvislosti: Zde budeme točit různé zajímavé ČR pražírny. Co máme „na čepu“, zjistíte pozeptáním se. Tuto kávu samozřejmě i posíláme v zrnkové podobně.

Příprava a užití: Tato se hodí pouze na filtrovanou kávu. Doporučujeme styl zalévání 4 : 6 /Tetsu Kasuya -> Google poradí.

Balení všech káv: Požadované množství kávy vám rádi navážíme do našich pevných papírových obalů (několikrát obaleno kvalitním tiskem) či recyklovaných od kávy vícevrstvých nepročuchacích pytlíků.

Uskladnění: Uchovejte nejlépe ve skle bez přístupu vzduchu, v chladu a ve tmě, ale hlavně ve stabilní teplotě. Pokud rádi uskladňujete kávu v chladničce, pak by ji nikdy neměla opouštět na delší dobu, hrozí kondenzace vlhkosti.

Cena pro balení do 1 kg: 1.240 Kč/kg

Cena pro balení nad 1 kg (včetně): 1.210 Kč/kg

Pro počtáře: Je zajímavé, že při takovéto ceně vyjde jedna 20g káva na 25 Kč!

3 komentáře:

  1. Není nic lepšího, než poctivá brazilská káva. Já už si bez ní nedokážu ráno představit. Jinak cena 7 g na 6,5 je velice zajímavé. Radka

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju kávu :-) . taky si kupujeme tu střední. Jeden čas mi přišlo, že už je na nás slabá, tak jsem koupila silnější o stupeň a už to bylo moc, takže si zase kupujeme střední :-) . Zainvestovat do kávovaru z https://www.atfornax.cz/k:1138/kavovary/ bylo jedno z našich nejlepších rozhodnutí :-D . S manželem denně oba vypijeme 3- 4 kávy, a takový výkon zvládnou snad jen profesionální kávovary.

    OdpovědětVymazat
  3. Enjoyed your post immensely! Your ideas are thought-provoking. Keep the posts coming!

    OdpovědětVymazat